Pazartesi, Şubat 21

haftanın sonu:.))

evet haftanın sonu harika ve yorucuydu..
cumartesi babamızı zar zor ikna ederek okuldan arkadaşın evini hayırlamaya gittik
tek kelimeyle süperdi ev.esparkın karşısındaki yüksek binalarda.sıfır bir ev.harika oluşturulmuş odalar.ve de çokk zevkli döşenmişti.zaten arkadaşım çok zevklidir.çokta güzel hazırlanmış.bende destek amacıyla ilk defa muhalebili kadayıf denedim.güzeldi..
akşam arkadaşlar geldi.sonra bir aile daha.bol çocuklu ama o kadarda keyifliydi.böyle misafirleri seviyorum.hepimizin aynı yaşlarda çocuğu var ve bu yüzden halden anlıyor vede kusurlar görülmüyor.
pazar günüde bizx arkadaşlarlaydık.çocuklar olunca bizde sinema , tiyatro, kafelerden biraz ayrı kalınca. çözüm ürettik.beyler gitti bu hafta sinemaya, vbizde haftaya inşallah.ne yapalım can çekiyor böyle sosyallikleri.
akşam arkadaşlarda yenen yemeğin ardından, yeteneksizsinizin izledik.tabiki tek amacımız şu iranlı çocuğun ne yapacağı idi. gerçekten donduk kaldık.süper bir şovdu..

yorucu ama inşallah güzel bir hafta bizimle olur.öptümmm

6 yorum:

Ebru dedi ki...

ben de pek seviyorum misafiri biliyorsun:)))
Ama çalışınca zor yoksa severim.
Hayırlı olsun evi darısı isteyen herkesin başına:)

keyf_i sibel dedi ki...

ebrucum;ben zaten böylesini seviyorum.yakın arkadaş, kusur görmeyen, imece usulu servisler...yoksa kırk yılda bir gelen arada resmiyet olanlarda evin hali,benim halim aynen sendeki gibi:))valla ebru ev çok güzeldi.bizim evin badanası geldi, eşyalar eskidi ya pek bi eski göründu bana...

Ebru dedi ki...

Huzur önemli boşver gerisini. Olur be güzelim yenilenir de eşya dediğin ne ki. Ben pek sevmem ama eşya:)) Evimi 2 sene önce kendim dekore ettim:) Odanın biri duvardan duvara kitaplık masa ve bir baba koltuğu
salon koltuk ve kocaaa bir sehpa ve tv sehpası
idanın odası ve bizim odamız.
Bizim odada sadece gardrop ve 2 komodin var o kadar:)
Yalnız halılarda hata yaptım mutfak dahil hepsi shagy ve süpermesi zor.

keyf_i sibel dedi ki...

evet ebrucum shgayler öyle oluyor. annem eşyanın kölesi oluyorsunuz der.ne güzel sen kölesi olmamışsın.allah huzurla oturmak nasip etsin.

Nil dedi ki...

Darısı bana inşallah öyle bir ev. geniş az eşyalı ve temizlemesi kolay. bu hafta unutmuşum ben yeteneksizsinizi (bence bitişik yazılmalı :)

keyf_i sibel dedi ki...

küçük mucizem, inşallah isteyen herkesin darısı başına..